Омелян подав позов до авіакомпанії Коломойського

Омелян подав позов до авіакомпанії Коломойського
Міністр інфраструктури Володимир Омелян

Міністр інфраструктури підготував позов щодо захисту своєї честі та гідності

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян звернувся до суду з позовом до авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) про захист своєї честі й гідності. Про це заявив Омелян на прес-конференції в Києві.

«Я підготував позов щодо захисту своєї честі та гідності. Його вже подано, і я сподіваюся, що його розглянуть якомога швидше», - сказав міністр.

Він також підкреслив, що вважає маніпуляції з боку авіакомпанії МАУ непорядними і такими, що не мають жодного відношення до чесної конкуренції.

Раніше Омелян заявив, що хвилі спроб його компроментації можуть здійснюватися компанією МАУ.

Крім того, Міністерство інфраструктури і лоукостер Ryanair отримали ряд судових позовів від компанії МАУ, підконтрольної бізнесменові Ігорю Коломойському.

Нагадаємо, ірландська авіакомпанія Ryanair після тривалих переговорів скасувала плани з виходу на авіаринок України. Авіаперевізник пояснив таке рішення розбіжностями з керівництвом аеропорту «Бориспіль», яке відмовилося виконувати досягнуті між авіакомпанією та Міністерством інфраструктури України домовленості.

У свою чергу гендиректор аеропорту «Бориспіль»Павло Рябікін звинуватив лоукостер Ryanair у незаконних вимогах. Також він заявляв, що через ультиматум Ryanair аеропорт може зазнати збитків в 2 млрд грн.

Коментуючи ситуацію, що склалася, Омелян заявив, що у відмові Ryanair запланованого входу в Україну винен також і найбільший авіаперевізник країни - авіакомпанія Міжнародні авіалінії України (МАУ).

Читайте також статтю: Гендиректор аеропорту «Львів» Тетяна Романовська: Від Ryanair ми би отримали вісім мільйонів гривень


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: