Онищенко заявив, що не шукає зустрічі з Путіним

Онищенко заявив, що не шукає зустрічі з Путіним

Онищенко з Москви побачив, що світ зійшов з розуму

Нардеп Олександр Онищенко спростував інформацію, що з'явилася в ЗМІ, стосовно перемовин з російським співаком Йосифом Кобзоном. Про це він заявив в коментарі Страна.ua

Раніше ЗМІ повідомили, що Онищенко намагається домогтися аудієнції в адміністрації президента Росії Володимира Путіна. А посередником між адміністрацією Путіна і Онищенком може виступити співак Йосип Кобзон, з яким український депутат зустрічається в Москві 6 липня.

«Таке відчуття, що світ зійшов з розуму. Немає слів, що люди вигадують. По-моєму, я став цікавий для медіа, щоб робити сенсації. Пишуть що попало», - сказав Онищенко.

До слова, Йосип Кобзон в інтерв'ю ТСН також спростував можливі домовленості з олігархом Онищенком. Він заявив журналістам, що взагалі з ним не знайомий.

Нагадаємо, глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що за попередніми даними, Олександр Онищенко, на арешт якого дали добро його колеги по парламенту, знаходиться в Москві. Туди ж, після проведення у нього обшуку, відправився і адвокат парламентарія.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: