Луценко попередив, що Онищенко може залякувати суди і свідків

Луценко попередив, що Онищенко може залякувати суди і свідків

Генпрокурор вважає, що Онищенко може спотворити усі докази

Народний депутат Олександр Онищенко, якого звинувачують в організації злочинної організації, може впливати на суд та на свідків.

Про це під час пояснення щодо потреби зняти недоторканість з Онищенка на регламентному комітеті заявив генеральний прокурор Юрій Луценко.

«Онищенко може спотворити докази. Друге, Онищенко у незаконний спосіб через залякування може впливати на суд та свідків. Він може впливати на тих, хто володіє інформацією - це керівники фіктивних фірм, працівники бірж», - сказав Луценко.

Водночас, сам Онищенко під час засідання назвав усі звинувачення «безглуздям».

«Те, про що сьогодні говорилося для мене - це повне безглуздя. Те, що в нас називають комерційною діяльністю все перевернули в кримінальну діяльність. Мене вже назвали злочинцем, організатором банди. У нас є презумпція невинуватості і вирішувати, чи я злочинець повинен вирішувати суд. Я готовий йти у відкритий судовий процес, отримувати підозру і йти в суд, щоб довести свою невинуватість», - сказав він.

«Сьогодні у нас антикорупційне бюро, вони майже нічого не проводять,  у них немає жодної справи, яка перебуває в суді і ось знайшли мене як цапа-відбувайла, на якому хочуть показати свою діяльність. Щодо людей, які знаходяться під слідством з них вибивають показання, люди перебувають в жорстких умовах, Постного вони вже зробили я так розумію калікою», - додав він.

Онищенко заявив, що «у них є бажання відправити мене у СІЗО, щоб проводити свої експерименти».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: