Опоблок поскаржився на Парубія і вимагає від нього «покаяння»

Опоблок поскаржився на Парубія і вимагає від нього «покаяння»

Опозиціонери вирішили, що спікер Верховної Ради порушив статті 24 і 38 Конституції України, а також Кримінальний кодекс, провокуючи «розпалювання національної ворожнечі»

В Опозиційному блоці заявили, що спікер українського парламенту розділяє українців на тих, що заслуговують уваги і тих, що не заслуговують. В залежності від їхнього походження та місця проживання.

Про це йдеться у заяві політичної сили.

Опозиціонери хочуть, щоб Парубій покаявся та спростував деякі свої висловлювання.  

«Московські окупанти мільйонами знищували наших дідів на тих територіях, на які заселяли переселенців з різних куточків іншої держави... І сьогодні ви апелюєте нам до думки людей, які там живуть?!» Цією своєю публічною заявою в парламенті голова Верховної Ради відмовив громадянам України в дотриманні їх прав, протиставив одних громадян країни іншим і визначив існування територій в Україні, на яких, на його думку, живуть громадяни, які не повинні впливати на те, що відбувається в країні», - йдеться у заяві.

При цьому в політсилі впевнені, що своїми висловлюваннями голова Верховної Ради «провокує сепаратизм».  І «сам є сепаратистом», бо, мовляв, ділить українців на «правильних» і «неправильних».

Тепер опозиціонери вимагають «правової оцінки його висловлювань, покаяння і спростування сказаного Парубієм».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: