Опозиційний блок зібрався рятувати Україну від хаосу

Опозиційний блок зібрався рятувати Україну від хаосу

Опоблок готовий запропонувати свою програму дій, яка приведе країну до національного успіху

Опозиційний блок закликає до об'єднання всі конструктивні сили українського суспільства. Про це заявив співголова Опоблоку, прем'єр-міністр опозиційного уряду Борис Колесніков під час виступу на партійному з'їзді в п'ятницю, 27 травня.
За його словами, завдання з'їзду полягає в тому, щоб об'єднати всі конструктивні сили, виробити єдине бачення існуючих в суспільстві проблем і запропонувати варіант виходу з кризи в державі.
«Ми відкриваємо двері для всіх конструктивних сил, ми повинні об'єднати всі профспілки, громадські організації, молодь, малих і середніх підприємців», - зазначив Колесников.
За його словами, чинна влада довела народ до злиднів, привела країну в хаос.
Опозиційний блок готовий запропонувати свою програму дій, яка приведе країну до національного успіху і дозволить домогтися соціально значущого результату, заявив Колесников.
«Ми повинні докласти всіх зусиль до того, щоб побудувати економіку за світовим зразком, де до 10% - сільське господарство, 20% - промисловість і 70% - послуги. Без цього неможливо домогтися успіху. Адже виключно успіх в економіці дозволить перейти до досягнення відчутного соціального результату», - підкреслив він.
За словами Колеснікова, реалізувати намічені цілі неможливо без прийняття нової Конституції. «Без Конституції ми не зможемо домогтися результатів. Потрібно міняти політичну систему - і чим швидше це відбудеться, тим швидше Україна досягне успіху», - додав він.
За його словами, Опозиційний блок приймає історичний виклик з порятунку України від хаосу і безправ'я. «Наше головне завдання сьогодні - домогтися соціально відчутного результату. Наші двері відкриті для всіх конструктивних сил», - підсумував Колесников.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: