Оприлюднено фото з місця вбивства сєверодонецького депутата

Оприлюднено фото з місця вбивства сєверодонецького депутата
Місце вбивства Сергія Самарського

Тіло депутата від БПП Самарського було знайдено вночі поблизу будинку № 1 МЖК «Мрія» м. Сєверодонецьк

На місці вбивства депутата міськради Сєверодонецька Сергія Самарського працюють слідчо-оперативна група, кінологи, експерти криміналісти тощо. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Луганській області.

Тіло депутата було знайдено сьогодні о 00:30 поблизу будинку № 1 МЖК «Мрія» м. Сєверодонецьк.

«2 листопада о 21:35 до Сєвєродонецького відділу поліції надійшло повідомлення від дружини депутата міської ради Ірини Самарської про те, що о 18:05 вона втратила зв’язок зі своїм чоловіком Сергієм Самарським. Жінка повідомила, що останній раз вона розмовляла з чоловіком о 17:20, коли він шов додому. Негайно на пошуки зниклого був піднятий особовий склад поліції, спецпідрозділи та додані сили. При обстеженні прилеглої до місця проживання зниклого території біля будинку №1 МЖК «Мрія» було виявлено тіло Сергія Самарського з ознаками насильницької смерті – розбита голова. На місце події наразі продовжують працювати слідчо-оперативна група, кінологи, експерти криміналісти тощо. Проводяться першочергові слідчо-оперативні дії», - йдеться в повідомленні.

Поліція також оприлюднила фото з місця злочину.

За згаданим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 115 КК України «Умисне вбивство».

Раніше стало відомо, що цієї ночі сталося вбивство депутата міськради Сєверодонецька Сергія Самарського.

Наразі розглядається кілька версій вбивства, головна з них - політичні мотиви. Не виключено і розбійний напад, а також вбивство, пов'язане з бізнесом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: