Опубліковано антирейтинг злісних кнопкодавів Ради

Опубліковано антирейтинг злісних кнопкодавів Ради

Рух «Чесно»: Найчастіше ловили на голосуванні за інших двох нардепів - Шиньковича і Яценка

Лідерами антирейтингу кнопкодавів стали мажоритарник Хмельниччини Андрій Шинькович (БПП) та мажоритарник Черкащини Антон Яценко («Відродження»), їх неособисті голосування протягом трьох років зафіксували 18 разів. Відповідні дані опублікував рух «Чесно».

На третьому місці із 18 зареєстрованими випадками кнопкодавств опинився депутат із м. Їзмаїл Одеської області Олександр Урбанський (БПП).

За даними руху «Чесно», серед топ-12 кнопкодавів дев’ять мажоритарників і три списочники – по три депутати із БПП, НФ та «Відродження», один із «Опоблоку» та один позафракційний.

Дані систематизували в залежності від того, до яких фракцій входять нардепи, помічені у кнопкодавстві. Так, найбільше випадків неперсонального голосування помітили у БПП. За даними "Чесно", за три роки 31 представник фракції кнопкодавив 111 разів. Із «Народного фронту» зловили на кнопкодавстві 23 депутатів, йдеться про 63 випадки. Разом з тим, 18 депутатів із парламентської групи «Партія «Відродження» були спіймані на кнопкодавстві 76 разів. Звертають увагу, що дана група загалом нараховує 26 нардепів.

322129

Майже рівні показники були у Радикальної партії та «Опоблоку», однак станом на 12 листопада 12 представників ОП були помічені на неперсональному голосуванні 27 разів, а 9 нардепів від РПЛ - 26. Від групи «Воля народу» 6 нардепів зловили на кнопкодавстві 9 разів. Троє позафракційних голосували не за себе також 9 разів.

Депутатів від «Батьківщини» та «Самопомочі» протягом восьмого скликання за кнопкодавством не помітили.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: