Опубліковано відео, як пенсіонери отримували гроші за участь у мітингу під САП

Опубліковано відео, як пенсіонери отримували гроші за участь у мітингу під САП
Акція під стінами НАБУ

За даними організації, проплачену акцію влаштував Ілля Кива

Активісти «Автомайдану» зафіксували на відео, як учасники мітингу під будівлею Спеціалізованої антикорупційної прокуратури в Києві отримували гроші за свою «роботу».

За інформацією активістів, винагороду отримали мітингувальники, які виступали на підтримку глави САП Назара Холодницького.

Відеоролик опубліковано на сторінці «Автомайдану» у Facebook.

За даними організації, проплачену акцію влаштував колишній начальник Департаменту з боротьби з наркозлочинністю Нацполіції Ілля Кива.

На відео можна побачити, як жінка роздає гроші групі пенсіонерів. Цю жінку також зафільмували біля Киви під час акції біля будівлі САП.

Нагадаємо, 17 липня декілька сотень людей влаштували акції під будівлею САП. Одна група людей, серед яких представники «Автомайдану» та Центру протидії корупції, виступала за відставку Холодницького.

Інша група людей виступала на підтримку глави САП. До неї входили пенсіонери, а також Ілля Кива.

Під час акцій зеленкою облили і Киву, і Шабуніна. У останнього діагностували опік очей.

Як стверджують активісти, «щоб завадити акції під стіни САП зігнали бабусь, підлітків та молодиків у військовій формі на чолі з колишнім поліціянтом Іллею Кивою».

Раніше повідомлялося, що 17 липня активісти увірвались до будівлі НАБУ з вимогою відставки очільника установи Артема Ситника. Там вони закидали приміщення тортами.

В поліції Києва заявили, що в результаті інциденту в НАБУ нікого затримано не було.

В Національному антикорупційному бюро України не виключають, що акції протесту у вівторок, 17 липня, були «провокацією з боку представників певних політичних сил».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: