Сутички під антикорупційною прокуратурою: у Шабуніна хімічний опік очей

Сутички під антикорупційною прокуратурою: у Шабуніна хімічний опік очей
Шабунін та Кива біля САП 

Як стверджують активісти, «щоб завадити акції під стіни САП зігнали бабусь, підлітків та молодиків у військовій формі на чолі з колишнім поліціянтом Іллею Кивою»

Сьогодні під стінами САП сталися сутички між активістами та «людьми у формі». Як стверджують у Центрі протидії корупції, на їхнього голову Віталія Шабуніна «скоєно напад», зокрема йому залили очі зеленкою. Згідно з медичним висновком Олександрівської лікарні, у Шабуніна хімічний опік обох очей.

ahr0chm6ly9nywxszxj5lm1hawxjagltcc5jb20vmmi1ywfhotlhnznmztayyjq3ndk5mzfhys9pbwfnzxmvztnknjbhzwqtntk1oc00zjkylwfjodytmjm2ymeyy2qwyjbhlmpwzwc

Інцидент стався, коли активісти приїхали під стіни Спеціалізованої антикорупційної прокуратури провести акцію за відставку її очільника Назара Холодницького.

Причиною цього стало закриття ним «справи рюкзаків» проти сина міністра внутрішніх справ Олександра Авакова та екс-заступника міністра Сергія Чеботаря. Активісти привезли Холодницькому рюкзак за написом «Пакуй рюкзак і на вихід».

Як стверджують активісти, «щоб завадити акції під стіни САП зігнали бабусь, підлітків та молодиків у військовій формі на чолі з колишнім поліціянтом Іллею Кивою».

«Більшість з присутніх була представниками поліції в цивільній, військовій та поліцейській формі», - стверджують активісти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: