Організатори Євробачення відмовилися переглядати результати конкурсу

Організатори Євробачення відмовилися переглядати результати конкурсу

Європейський мовний союз відповів на петицію з вимогою перегляду результатів Євробачення-2016

Європейський мовний союз, який є організатором пісенного конкурсу «Євробачення», заявляє, що результати «Євробачення-2016» не переглядатимуться - Україна є і залишиться переможцем конкурсу.
Про це повідомляється на офіційній сторінці конкурсу в соціальній мережі Facebook у відповідь на петицію на сайті change.org, що закликає переглянути результати.
«Україна є і залишиться переможцем конкурсу «Євробачення-2016». Згодні ви з цим чи ні, ми закликаємо тих, хто підписав петицію, прийняти ці результати, які відповідають правилам, і продовжувати конструктивний діалог про те, як поліпшити конкурс «Євробачення», - йдеться у повідомленні.
При цьому наголошується, що представниця України Джамала перемогла завдяки підтримці як професійного журі, так і телеглядачів, приголомшливо представивши емоційну пісню, в основу якої лягла особиста історія.
«Ми розуміємо, що не всі згодні з підсумками конкурсу «Євробачення», проте на змаганні, де результати визначаються на основі суб'єктивних і часто дуже особистих думок, завжди знайдуться люди, які з цим не згодні. Незважаючи на це, результати залишаться в силі», - йдеться в заяві Європейського мовного союзу.
Як відомо, на сайті change.org була опублікована петиція з вимогою перегляду результатів «Євробачення-2016». Наразі її підписало трохи більше 300 тисяч людей з 500 тисяч необхідних, пише Укрінформ.

Нагадаємо, представниця України Джамала отримала перше місце у фіналі «Євробачення-2016», і наступного року пісенний конкурс відбудеться в Україні. Друге місце в Стокгольмі посіла співачка Демі Ім з Австралії. Третє місце отримав російський співак Сергій Лазарев. Як голосували глядачі Європи і журі за Джамалу, дивіться тут.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: