Пам’ятник Дюка одягнули у вишиванку: опубліковано фото

Пам’ятник Дюка одягнули у вишиванку: опубліковано фото
В Одесі пам’ятник одеському градоначальнику Арману-Еммануелю де Рішельє одягнули у вишиванку
Фото: Думская

У цьому році символами вишиванки стали символічні для Одеси якорі та штурвали

Напередодні дев’ятого Вишиванкового фестивалю в Одесі пам’ятник одеському градоначальнику Арману-Еммануелю де Рішельє одягнули у традиційне українське вбрання.

Про це повідомляє Думская.

У цьому році символами вишиванки стали символічні для Одеси якорі та штурвали.

«Щороку ми робимо нову вишиванку. У цьому році вона зроблена в одеському стилі, спеціально для цього заходу», – розповіла майстер народної вишивки Тетяна Тамбовцева.

Цього року Вишиванковий фестиваль пройде з 23 по 27 серпня, а в День незалежності 24 серпня від пам’ятника Дюку до Потьомкінських сходів вишикується Вишиванковий ланцюг.

Нагадаємо, у Києві  до Дня Незалежності традиційно четвертий рік поспіль пройде «Забіг у вишиванках».  Але цього року організатори найстарішого «Забігу у вишиванках» виявили факт плагіату  їхнього заходу, який також відбудеться в День Незалежності за тією ж програмою.

Про це розповіли автор ідеї та натхненник, майстер спорту з легкої атлетики міжнародного класу Олександр Кузін та Наталія Галацан, президент ГО «Федерація любителів спорту» під час прес-конференції в прес-центрі «Главкома».

«Федерація любителів спорту» закликає всіх легкоатлетів бути уважними і реєструватися на оригінальний пробіг «Забіг у вишиванках», який відбудеться на Русанівській набережній. Зареєструватися можна на сайті, - резюмувала Наталія Галацан.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: