Пенс спростував плани балотуватися в президенти США

Пенс спростував плани балотуватися в президенти США
Віце-президент США 

Пенс назвав «огидною й образливою» інформацію ЗМІ про плани балотуватися в президенти

Віце-президент США Майк Пенс спростував публікацію New York Times, в якій стверджувалося, що він збирається балотуватися в президенти на виборах 2020 року.

Про це Пенс заявив у своєму Twitter.

«Сьогоднішня стаття в New York Times огидна й образлива для мене, моєї сім'ї і всієї моєї команди. Заяви в цій статті категорично невірні - це остання в низці спроб ЗМІ розділити нинішню адміністрацію», - йдеться в повідомленні.

При цьому він підкреслив, що «з якими б фейковими новинами ми не стикалися, вся моя команда зосередить зусилля на просування порядку денного президента і його переобрання в 2020 році, будь-які інші припущення смішні й абсурдні».

Раніше газета NYT стверджувала, що численні помічники віце-президента США шукають спонсорів для його передвиборної кампанії в президенти, а сам Пенс «вибудовує власну політичну базу».

Нагадаємо, віце-президент США Майк Пенс поїхав до Європи із місією заспокоїти стурбованих непередбачуваністю президента Дональда Трампа союзників Америки. За дорученням президента Трампа Майк Пенс відвідає Таллінн (Естонія), Тбілісі (Грузія) і Подгоріцу (Чорногорія) у період з 30 липня по 2 серпня 2017 року.

Пенс, перебуваючи з офіційним візитом в Естонії заявив, що сильний і єдиний альянс необхідний балтійським країнам через непередбачувану поведінку їх східного сусіда. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: