Пенсіонерка з Мукачева продавала дітям наркотики

Пенсіонерка з Мукачева продавала дітям наркотики
У Мукачеві пенсіонерка збувала наркотики неповнолітнім
Фото: Нацполіція

66-річній ннаркоторговці загрожує позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна

Поліція в Мукачеві Закарпатської області затримала 66-річну жінку, яку підозрюють у продажу наркотиків місцевим жителям, серед яких були учні місцевої школи. Про це в середу, 13 травня, повідомляє відділ пресслужби поліції області.

За даними слідства, 66-річна жінка, неодноразово судима за злочини подібного характеру, систематично збувала психотропну речовину метамфетамін наркозалежним клієнтам.

«Оскільки будинок жінки розташований поруч із місцевою школою, серед її клієнтів були і неповнолітні учні. Це підтверджують і неодноразові оперативні закупівлі, проведені у неї протягом короткого проміжку часу», - йдеться в повідомленні.

В ході обшуку в будинку пенсіонерки було виявлено залишки наркотиків, приналежності для їх фасування, ваги і грошові кошти, ймовірно, отримані від продажу товару. Крім цього, у неї була виявлена ультрафіолетова лампа для детектора банкнот.

Всі речові докази слідчі вилучили і направлять експертам для дослідження. За фактом збуту наркотиків поліція відкрила кримінальне провадження. Наразі мешканка міста затримана і поміщена в ізолятор тимчасового утримання. Найближчим часом слідчі звернуться до суду з клопотанням про обрання для фігурантки запобіжного заходу. Їй загрожує позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: