Пентагон опублікував відео з НЛО

Пентагон опублікував відео з НЛО
Пентагон опублікував відео з НЛО

На відеозаписах ВМС помітні якісь літаючі об'єкти, які не схожі ні на літаки, ні на вертольоти

Міністерство оборони США опублікувало заяву про офіційний випуск відеозаписів, на яких відображені непізнані літаючі об'єкти.

У відомстві підтвердили, що ролики, які раніше були несанкціоновано поширені в мережі, є реальними і належать ВМС США.

Йдеться про записи 2004 року, на якіх показано зіткнення двох американських винищувачів з невідомим об’єктом біля Сан-Дієго, і двох аналогічних роликах з кодовою назвою Go fast (2015 року), опублікованих групою дослідників To The Stars Academy of Arts & Science в 2017-2018 роках.

У заяві Пентагону відзначається, що зафіксовані на відео об'єкти як і раніше оцінюються як «непізнані».

На відеозаписах ВМС помітні якісь літаючі об'єкти, які не схожі ні на літаки, ні на вертольоти.

За словами представниці Пентагону Сью Гоф, уряд прийняв рішення офіційно оприлюднити ці відео задля того, щоб «прояснити будь-які ілюзії громадськості про те, чи були поширювані кадри реальними».

«Після ретельного аналізу департамент встановив, що санкціонований випуск цих розсекречених відеороликів не перешкоджає будь-яким подальшим розслідуванням військових вторгнень у повітряний простір з боку невстановлених осіб», — зазначила Гоф.

У 2007-2012 роках Пентагон вивчав підозрілі зіткнення пілотів з невідомими об’єктами в рамках секретної програми. Вона була запущена за вказівкою колишнього сенатора з Невади Гаррі Ріда та закрита з тієї причини, що були інші програми, що вимагали фінансування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: