Перша заступниця міністра юстиції Севостьянова виходить заміж (оновлено)

Перша заступниця міністра юстиції Севостьянова виходить заміж (оновлено)
Наталія Севостьянова та Руслан Бернацький
Фото: facebook.com/sevostianova

Обранцем чиновниці став юрист Руслан Бернацький

Перша заступниця міністра юстиції України Наталія Севостьянова у суботу, 4 листопада, виходить заміж. Про це повідомив громадський діяч Дмитро Понамарчук на своїй сторінці у Facebook.

«У ці хвилини перша заступниця міністра юстиції України Наталія Севостьянова виходить заміж. Святкування йде у 5-зірковому Fairmont Grand Hotel у Києві, на Подолі… Щасливчик Руслан Бернацький, партнер жирної юридичної фірми. Сторінка його у соцмережі – наскрізь промосковська. Гасло весілля: бізнес (юридична практика) та влада (міністерство юстиції) – до ґробу разом!», - написав він.

Напередодні «КП в Україні» повідомила, що на весіллі очікуються близько 200 гостей. За даними джерела в Міністерстві юстиції, на свято мають завітати міністр юстиції Павло Петренко і прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

«Точно будуть Петренко і Гройсман. Про інших віп-гостей ми поки не знаємо. З міністерства (юстиції - ред.) буде не так вже й багато гостей. Адже на свято повинні потрапити і інші поважні гості - з митниці і силових органів», - розповів співрозмовник.

За попередніми підрахунками, твердить видання, бюджет святкування весілля в Fairmont Grand Hotel на 200 чоловік з урахуванням замовлення вишуканих страв і проживання гостей в номерах становить не менше 1,5 мільйона гривень.

Наталя Севостьянова займає пост першого заступника міністра юстиції з січня 2015 року. Згідно з декларацією Севостьянової, її зарплата за минулий рік склала 504 391 грн.

Нагадаємо, донька екс-нардепа від Партії регіонів Олени Бондаренко вийшла заміж у США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: