Під Києвом викрито схованку з великим арсеналом зброї: БТР та снаряди до «Градів»

Під Києвом викрито схованку з великим арсеналом зброї: БТР та снаряди до «Градів»

У схованці зберігалося близько 200 протитанкових мін

Співробітники Київської прокуратури №8 спільно з працівниками департаментів кіберполіції та кримінального розшуку Національної поліції України в передмісті столиці виявили підземне сховище з великим арсеналом зброї і боєприпасів. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Схованку було облаштовано у підземному бункері на території дачного селища в Бориспільському районі Київської області.

Під час обшуку, який проводився із залученням фахівців вибухово-технічної служби та кінологічного центру, правоохоронці виявили 60 предметів, зовнішньо схожих на ракети до установки «Град», два предмети, схожих на снаряди до БМП (бойової машини піхоти), чотири предмети, схожих на боєприпаси до ПЗРК (переносного зенітно-ракетного комплексу), близько 200 одиниць зброї, схожих на протитанкові міни, СПГ (станковий протитанковий гранатомет), РПГ (ручний протитанковий гранатомет) і бронебійні снаряди. Також у приміщенні був виявлений бронетранспортер.

Обшуки тривають. Після їх завершення вилучені предмети буде відправлено на експертизу. У рамках досудового розслідування, розпочатого за ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), правоохоронці встановлюють канал постачання зброї.

Як повідомлялось, протягом минулої доби російсько-окупаційні війська 31 раз відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: