Підозрюваний у підробці диплому чиновник КМДА заявив, що звільнився «за власним бажанням»

Підозрюваний у підробці диплому чиновник КМДА заявив, що звільнився «за власним бажанням»
Володимир Бондаренко

Бондаренко заявив, що не боїться «ні звинувачень, ні скандалів»

Звільнений керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко, щодо якого проводиться розслідування за фактом використання підроблених документів, заявив, що пішов з посади за власним бажанням.

Про це Бондаренко написав в Facebook.

«22 серпня, рівно через рік з моменту призначення, я звільнився за власним бажанням. Вже більше двох місяців я не міг виконувати свої обов'язки. Просто сидіти і отримувати гроші платників податків не буду! Тому це рішення чітке і продумане», — написав Бондаренко.

Він заявив, що не боїться «ні звинувачень, ні скандалів». Водночас, ніяк не прокоментував заяви і кримінальне провадження щодо його підробленого диплома про вищу освіту.

«Поки йде кримінальне провадження - ніяких заяв не буде. Я попросив мене відсторонити, щоб ні у кого не було думки про можливий вплив на слідство», — написав він.

31 серпня міський голова Києві Віталій Кличко звільнив Бондаренка з посади через розслідування щодо ймовірної підробки диплому.

Нагадаємо, 31 серпня Володимиру Бондаренку було оголошено підозру за фактом використання завідомо підробленого документу, а саме диплому Львівського національного університету імені Івана Франка.

Як повідомляв «Главком», Кличко у червні відсторонив Бондаренка від виконання посадових обов’язків на час перевірки його диплома.

Раніше журналісти опублікували розслідування, в якому виявили, що керівник апарату Київської міськдержадміністрації Володимир Бондаренко має підроблений диплом бакалавра Львівського національного університету імені Івана Франка, на підставі якого він отримав ступінь спеціаліста в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

У відповіді від КМДА, яка надійшла через місяць після отримання інформаційного запиту, йдеться, що у матеріалах особової справи Володимира Бондаренка відсутня інформація про його навчання у Львівському національному університеті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: