Підозрюваного у викраденні водія BlaBlaCar Тараса Познякова оголосили в розшук у Росії, - ЗМІ

Підозрюваного у викраденні водія BlaBlaCar Тараса Познякова оголосили в розшук у Росії, - ЗМІ

З підозрюваним може бути його дружина – 31-річна Ірина Кінгісепп

Громадянина Російської Федерації (РФ) Луана Кінгісеппа, якого підозрюють у викраденні 25-річного львів'янина, водія BlaBlaCar Тараса Познякова, розшукують і на його батьківщині: орієнтування з його даними розіслано по всіх поліцейських відділеннях Росії. Про це пише видання «Вести».

Зазначається, що, згідно з орієнтуванням, Кінгісепп перебуває в розшуку управління ФСБ по Кіровській області. При цьому уточнюється, що з ним може бути його дружина – 31-річна Ірина Кінгісепп. Повідомляється, що Кінгісепп зареєстрований у рідному Кірово-Чепецьку (Кіровська обл.) по вул. Фестивальній, 9, кв. 50. З особливих прикмет – виражені дугоподібні брови.

«Разом із розшукуваним може перебувати дружина – Ірина Вікторівна Кінгісепп (Орлова), 8 березня 1985 року народження. Вона – уродженка Комі АРСР, зареєстрована в місті Микунь по вул. Леніна, 56, кв. 80. У Кірово-Чепецьку проживала на вул. Річковий, 5/3, кв. 50», - йдеться в орієнтуванні.

За даними ЗМІ, Ірина раніше приїжджала до Кінгісеппа в Україну, зустрічалися вони на Закарпатті. При цьому боєць «Правого сектору» жив тут з іншою дівчиною.

Нагадаємо, раніше Києво-Святошинський районний суд Київської області заарештував на 60 діб - до 2 жовтня - Дмитра Голуба, якого також підозрюють у вбивстві водія BlaBlaCar Тараса Познякова.

Раніше Інтерпол оголосив у розшук підозрюваних у викраденні Познякова - 36-річного Дмитра Голуба та 25-річного громадянина Росії Луана Кінгісеппа. Голубу інкримінується умисне вбивство з корисливих мотивів, вчинене групою осіб за попередньою змовою, а також незаконне привласнення автомобіля. Кінгісеппу – все те саме плюс незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами.

Встановлено, що 4 квітня Тарас Позняков на власному автомобілі Audi A-6 виїхав зі Львова до Києва. Дорогою він погодився підвезти до столиці двох людей, які представилися учасниками АТО, однак до міста він не доїхав, а зник разом із автомобілем. Машину Познякова виявили у Києво-Святошинському районі. У ході оперативно-розшукових заходів співробітники поліції встановили, що до скоєння умисного вбивства з метою заволодіння автомобілем Audi можуть бути причетні двоє людей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: