Підполковник Головного розвідуправління Росії прогнозує велику війну «за Русь»

Підполковник Головного розвідуправління Росії прогнозує велику війну «за Русь»

Російський полковник брав участь у подіях на Донбасі

У столиці Білорусі Мінську у Свято-Єлизаветинському монастирі підполковник Головного розвідувального управління Росії, який брав участь у війнах на Донбасі та Сирії, відзначився неоднозначними заявами.

Про це пише видання «Наша Ніва».

«Незабаром на нашу Батьківщину, яка називається Свята Русь – без поділу на Білу, Малу та Велику – чекає серйозне випробування війною. Нашим чоловікам, присутнім тут, ця інформація особливо стане в нагоді. Бо я впевнений, що вони візьмуть в ній участь», – підкреслив він.

За його словами, він пройшов дві війни у Чечні, брав участь у подіях на Донбасі та навіть засвітився у Сирії.

Як підкреслює білоруський ресурс, промова спецпризначенця здебільшого складалася з нереалістичних військових байок, переплетених з пропагандою «русского мира».

До слова, про російсько-українську війну військовий у подробицях не згадував, натомість поділився історією своєї появи у Мінську.

«Під час нинішньої війни у Сирії група російських спецпризначенців на чолі з Маньшиним потрапила в оточення воїнів «Ісламської держави». Справа пахла гасом. І тоді ми пішли у психологічну атаку. Почали кричати «Христос воскрес! Воістину воскрес». Як раптом з неба спустилася уявна жінка в білому одязі, яка створила коридор, яким ми змогли вийти з ущелини. Ісламісти продовжували стріляти по нас, проте кулі не могли пробити уявний коридор. Коли жінка на секунду озирнулася, я впізнав образ Єлизавети Федорівни – дружини великого князя Сергія Олександровича – яку вбили більшовики та яка вважається святою. Вона мене і запросила до Мінська», – поділився ще однією пропагандистської вигадкою розвідник.

Крім того, він прокоментував ситуацію з тероризмом у світі.

«Світового тероризму не існує. Не вірте в цей міф, який поширюють ЗМІ! Тероризм придумали американці та британці, щоб швидше почати Третю світову війну, щоб знищити Росію», – додав Маньшин.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: