Після вбивства в Кривому Озері оголошено новий набір до поліції Миколаївщини

Після вбивства в Кривому Озері оголошено новий набір до поліції Миколаївщини

До поліції Миколаївської області прийматимуть слідчих та дільничних

На початку наступного тижня в Миколаївській області буде відкрито набір до лав ГУ Нацполіції в Миколаївській області – до поліції прийматимуть слідчих та дільничних. Про це в четвер, 25 серпня, під час свого візиту до Миколаєва заявила глава Нацполіції Хатія Деканоїдзе, повідомляє «Преступности.НЕТ».
Так, під час свого спілкування з журналістами глава Нацполіції зазначила, що набір до лав співробітників, зокрема й Кривоозерського відділення поліції, буде відкрито найближчим часом. Проте, як відомо, станом на 25 серпня, єдиним, хто не відправив свого представника до комісії, яка займатиметься відбором кадрів, був міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. Тому комісія не могла розпочати свою роботу.
Деканоїдзе зазначила, що «порушить це питання сьогодні ж».
«На жаль, ви знаєте, що як такого начальника не було в Миколаєві. Я вже дала команду новому начальнику (Юрію Морозу. – Ред.), щоб з понеділка (29 серпня. – Ред.) було все зроблено для того, щоб оголосити новий набір. Нам потрібне нове покоління і нова кров. Ми будемо набирати слідчих, дільничних, і в найближчому майбутньому – до патрульної поліції. У понеділок-вівторок набір буде відкрито», – резюмувала глава Нацполіції.
Нагадаємо, Національна поліція розформувала Кривоозерське відділення Врадіївського відділу Головного управління Нацполіції в Миколаївській області, співробітники якого до смерті побили чоловіка у власному будинку. Центральний районний суд Миколаєва заарештував підозрюваних трьох поліцейських.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: