Північна Корея пообіцяла США «неймовірний і несподіваний» удар

Північна Корея пообіцяла США «неймовірний і несподіваний» удар

Сполучені Штати, мабуть, збожеволіли, притягнувши прямо під наш ніс цілі, які ми визначили як головні – заява КНДР

Північка Корея попередила США про «нечуваний» і несподіваний» удар у відповідь на спільні військові навчання Вашингтона і Сеула, передає північно-корейське агентство ЦТАК з посиланням на заяву Пхеньяна.

«Сполучені Штати, мабуть, збожеволіли, притягнувши прямо під наш ніс цілі, які ми визначили як головні. США повинні мати на увазі, що наш удар застане їх в найнесподіваніший час в несподіваному місці», - йдеться в заяві.

«Зараз, коли вороги стверджують, що навчання стануть демонстрацією реального удару по КНДР, вони повинні знати, що найжорсткіші контрзаходи в корейському стилі повністю готові до того, щоб розвіяти їх мету як дим одним єдиним ударом», - зазначає КНДР.

Раніше Північна Корея заявила, що збереже свій ядерний арсенал до тих пір, поки ним володіють США. «Вся материкова частина США перебуває в діапазоні можливостей наших запусків, і якщо США наважаться вторгнутися на нашу священну територію хоч на дюйм, вони не зможуть уникнути нашого суворого покарання в будь-якій частині земної кулі», - сказав заступник постпреда Північної Кореї при ООН Кім Ін Рен .

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: