Податківці відкрили справу проти керівників «Центру протидії корупції»

Податківці відкрили справу проти керівників «Центру протидії корупції»
Голова правління ЦПК Віталій Шабунін

У Центрі протидії корупції вважають порушення кримінального провадження податковою поліцією продовженням тиску на організацію

Слідче управління фіскальної служби Києва порушило кримінальне провадження проти керівників громадської організації «Центр протидії корупції». Про це повідомляється на сайті організації.

Слідство триває майже два місяці – з 9 червня 2017 року, повідомляється у відповіді податківців на запит адвоката, який представляє інтереси ЦПК.

«За результатами розгляду листа від 11.07.2017 повідомляємо, що 09.06.2017 СУ ФР ГУ ДФС у м. Києві, за заявою третіх осіб про кримінальне правопорушення службовими особами ГО «Центр протидії корупції» внесено до ЄРДР кримінальне провадження за №32017000000000081», – йдеться у документі.

3_19

У Центрі протидії корупції вважають порушення кримінального провадження податковою поліцією продовженням тиску на організацію і активізацією спроб заблокувати її роботу.

«Ані статті кримінального кодексу, ані підстав для порушення кримінальної справи, ані суті претензій до ЦПК фіскали не повідомили», – коментує Олена Щербан, адвокат та член правління ЦПК. 

«Це свідчить про те, що податківці зараз в активному пошуку компромату на нас і відкрили кримінальну справу авансом, а тепер будуть шукати, що б нам «пришити», отримувати доступ до наших документів, робити виїмки, обшуки та прослуховувати керівництво тощо», – підсумовує Щербан.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: