Поліція Марселя випустила 11 російських ультрас

Поліція Марселя випустила 11 російських ультрас

Решта затриманих і далі перебувають під вартою після арешту автобуса з росіянами, що стався напередодні

Одинадцятьох із 43 російських футбольних фанатів та водія автобуса було звільнено поліцією Марселя після того, як їх допитали у зв’язку з насильством проти англійських уболівальників, що сталося під час першого для Росії та Англії матчу фінальної частини Євро-2016.

«Поліція Марселя випустила на волю 11 із 43 російських уболівальників, автобус із якими затримали напередодні за підозрою у причетності до насильницьких дій проти англійських шанувальників футболу. Громадяни РФ, які залишилися в поліції, можуть перебувати під вартою до 48 годин від часу затримання до висунення їм звинувачення», - зазначає агентство AFP.

Раніше повідомлялося, що у вівторок за 170 км від Марселя французька поліція затримала автобус із групою російських уболівальників, які прямували до Лілля. За словами префекта французького департаменту Приморські Альпи, поліція має «достатньо доказів щодо причетності частини затриманих росіян до бійок у Марселі».

Другий матч збірної РФ на груповому етапі Євро-2016 відбудеться сьогодні о 16:00 за києвським часом у Ліллі. Напередодні в УЄФА умовно дискваліфікували російську команду з футболу. У випадку повторних порушень із боку російських ультрас дискваліфікація набуде чинності, і збірна РФ змушена буде залишити чемпіонат. Попри таку загрозу, французькі ЗМІ повідомляють, що у вівторок, за день до матчу зі Словаччиною, у Ліллі сталася нова бійка за участі російських і англійських хуліганів.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: