Поліція не знайшла криміналу у виступі групи, яка співала голяка у франківському Палаці Потоцьких

Поліція не знайшла криміналу у виступі групи, яка співала голяка у франківському Палаці Потоцьких
Виступ гурту «Хамерман знищує віруси»
Фото: видання «Курс»

Прокуратура схвалила відповідне рішення про закриття кримінального провадження

Кримінальне провадження за звинуваченням у груповому хуліганстві, відкрите після виступу групи «Хамерман знищує віруси» в Івано-Франківську, закрили у зв'язку із відсутністю складу злочину.

Про це повідомляє місцеве видання «Курс».

Зазначається, що слідчі поліції не знайшли криміналу в концерті епатажного гурту. Прокуратура Івано-Франківської області схвалила відповідне рішення про закриття кримінального провадження.

Як відомо, група «Хамерман знищує віруси» з китайським хором «Дін-Дон» 14 червня дали концерт на локації фестивалю Porto Franko у Палаці Потоцьких в Івано-Франківську. Івент був закритою подією із обмеженням по віку 21+.

Виконавці вийшли на сцену фактично роздягнуті, ледве прикривши статеві органи. У мережі спалахнув скандал, який швидко підхопили керівники міста – міський голова Руслан Марцінків і секретар міської ради Оксана Савчук. Вони звинуватили артистів у порушенні норм моралі і замаху на християнські цінності.

Мер Івано-Франківська повідомив, що доручив освятити одну з локацій фестивалю Porto Franko після виступу гурту «Хамерман знищує віруси».

В поліції Івано-Франківщини повідомили про розслідування справи за фактом скандального виступу гурту.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: