Поліція упродовж тижня може знайти місце поховання водія BlaBlaCar Тараса Познякова, - Троян

Поліція упродовж тижня може знайти місце поховання водія BlaBlaCar Тараса Познякова, - Троян
Фото strana.ua

Троян: Дай Бог, за тиждень, ми знайдемо, де похований Тарас

Заступник начальника поліції Вадим Троян заявив, що упродовж тижня можуть знайти місце поховання вбитого водія BlaBlaCar Тараса Познякова, пише «Цензор».

«Це як зараз із затриманням хлопця з «Правого сектора» з історії BlaBlaCar. Він розповів мені всю правду. Ми виїжджали з ним в поля. Він сказав: «Я під протокол не буду говорити. Тобі розповім, бо знаю, хто ти, де ти був. А за скоєне я буду відповідати». Дай Бог, за тиждень, ми знайдемо, де похований Тарас (зниклий 4 квітня водій Тарас Позняків, - ред.). Він виявився сміливим хлопцем, не злякався, протистояв їм, і вийшла така ситуація», - розповів Троян.

Нагадаємо, раніше Києво-Святошинський районний суд Київської області заарештував на 60 діб, до 2 жовтня, Дмитра Голуба, якого підозрюють у вбивстві водія BlaBlaCar Тараса Познякова. Раніше Інтерпол оголосив у розшук підозрюваних у викраденні водія BlaBlaCar Тараса Познякова: 36-річного Дмитра Голуба та 25-річного громадянина Росії Луана Кінгісеппа.

Голубу інкримінується умисне вбивство з корисливих мотивів, вчинене групою осіб за попередньою змовою, а також незаконне привласнення автомобіля. Кінгісеппу – все це плюс незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами і вибуховими речовинами.

Встановлено, що 4 квітня Тарас Позняков на власному автомобілі Audi A-6 виїхав зі Львова до Києва. По дорозі він погодився підвезти до Києва двох чоловіків, які представилися учасниками АТО, однак до міста він не доїхав, а зник разом з автомобілем. Машину виявили в Києво-Святошинському районі.

У ході оперативно-розшукових заходів співробітники поліції встановили, що до скоєння умисного вбивства з метою заволодіння автомобілем Audi можуть бути причетні двоє людей. Голуб також перебуває в розшуку за пограбування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: