Поліція відкрила провадження через масові підпали автівок на вулицях Одеси

Поліція відкрила провадження через масові підпали автівок на вулицях Одеси

Загалом у Одесі за одну ніч спалили 20 автомобілів

Поліція уточнила число машин, пошкоджених в результаті нічних підпалів - тільки в житловому масиві «Райдужний» у Одесі їх налічується дев'ять. Про це повідомляє «Думская»

«Сьогодні вночі в поліцію надійшли повідомлення про те, що в Овідіопольському районі Одеської області палають дев'ять автомобілів, з яких три згоріли повністю і шість були пошкоджені вогнем. Пізніше аналогічні повідомлення надійшли і з Приморського (шість автомобілів) і Малиновського (п'ять автомобілів) районів міста Одеси», - відзначили в прес-службі ГУНП.

Місце пожежі на Базарній вулиці досі обстежують фахівці ДСНС. П'ять пошкоджених авто залишаються на стоянці, шосте поїхало своїм ходом. При цьому власниця однієї з постраждалих машин розповіла нам, що пожежа почалася з автомобіля «Ауді», який підпалили відразу з трьох сторін, а його господині перед інцидентом погрожували.

Так чи інакше, розслідування нічних подій триває. Кримінальні виробництва у всіх випадках відкриті по ч.2 ст. 194 КК (умисне знищення або пошкодження майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах і вчинене шляхом підпалу). Санкція статті передбачає карається у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Нагадаємо, крім Базарної та «Райдужного», авто горіли на Рекордній вулиці. На щастя, в результаті пожеж ніхто не постраждав.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: