Поліція виявила під автомобілем міського голови Ізмаїла радіокеровану вибухівку

Поліція виявила під автомобілем міського голови Ізмаїла радіокеровану вибухівку
Автомобіль, на якому виявили вибуховий пристрій

Вибухівка була прикріплена до днища автомобіля

Поліцейські-вибухотехніки виявили під днищем автомобіля, на якому пересувався міський голова Ізмаїлу Андрій Абрамченко, саморобний радіокерований вибуховий пристрій.

Про це повідомили у Нацполіції Одеської області.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції повідомлення про підозрілу знахідку надійшло після техогляду автомобіля на одній з міських станцій техобслуговування.

Вибуховий пристрій був прикріплений до днища автомобіля.

«При огляді вибухотехніки встановили, що підозрілий предмет прикріплений до зовнішньої частини днища автомобіля за допомогою магніту. Знахідка є саморобним радіокерованим вибуховим пристроєм, поміщеним до металевого корпусу. Фахівці прийняли рішення про його знешкодження за допомогою гідродинамічного руйнівника на місці виявлення», - повідомляють правоохоронці.

Під час знешкодження стався вибух виявленого пристрою. У результаті ніхто не постраждав. Автомобіль отримав невеликі осколкові ушкодження днища і коліс.

2222

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15 (Замах на вчинення злочину) і п.5 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Наразі проводиться досудове розслідування.

«Главком» також повідомляв, що Миколаївські поліцейські в четвер затримали викрадача заступника голови райдержадміністрації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: