Поліція затримала боксера, який у Миколаївській облраді допомагав бити депутата

Поліція затримала боксера, який у Миколаївській облраді допомагав бити депутата
Олег Буц, боксер
Фото: НикВести

Савченко стверджує, що затримання провели з дотриманням усіх норм діючого законодавства

Співробітники поліції оперативно встановили та затримали чоловіка, який сьогодні безпосередньо брав участь у бійці депутатів у приміщенні Миколаївської облради. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook глава Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко.

«Щойно доповіли – співробітники поліції оперативно встановили та вже затримали чоловіка, який сьогодні безпосередньо брав участь у бійці в приміщенні Миколаївської облради та декілька разів вдарив одного з депутатів», - написав він.

Савченко зазначив, що затримання провели з дотриманням усіх норм діючого законодавства. «Правоохоронці відпрацювали чітко і професійно. Адже інакше і бути не могло. Далі працюють слідчі», - повідомив він.

Як повідомлялося раніше, сьогодні, 8 червня, у будівлі Миколаївської обласної ради сталася бійка між Федором Барною і Володимиром Фроленком. 

Журналісти стали свідками бійки, в ході якої Фроленко затиснув шию Барні, а невідомий чоловік при цьому бив його. З’ясувалося, третім учасником бійки виявився Олег Буц, відомий боксер, майстер спорту міжнародного класу.

Фроленко заперечує, що між ним і Барною сталася бійка. За його словами, вони просто «обіймалися».

Зі свого боку Барна стверджує, що Фроленко спровокував конфлікт, щоб потім «нацькувати» на депутата боксера міжнародного класу.

Поліція попередньо кваліфікувала бійку за частиною 2 статті 296 КК України «Хуліганство»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: