Поліція затримала підозрюваного у вбивстві людини, тіло якої знайшли біля Самарського

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві людини, тіло якої знайшли біля Самарського
Місце вбивства Сергія Самарського

У правоохоронних органах закликають не пов'язувати два злочини

Людину, тіло якої знайшли поблизу загиблий депутата Сєвєродонецької міської ради Сергія Самарського, могли вбити в результаті конфлікту, що переріс у бійку. Такі попередні дані слідчих повідомила спікер Нацполиції в Луганській області Тетяна Погукай на своїй сторінці у Facebook.

«За результатами слідчо-оперативних дій встановлено, що в одній з квартир будинку по вул. Першотравневій між гостем та 27-річним власником квартири стався конфлікт, який переріс у бійку. Власник помешкання наніс гостю тілесні ушкодження від яких той помер. Аби позбавитись тіла, зловмисник витягнув потерпілого з квартири та власним автомобілем вивіз і залишив тіло біля будинку № 28 по пр. Центральному м. Сєвєродонецька», - йдеться у повідомленні.

Тіло загиблого знайшли біля будинку № 28 по вулиці Центральній.

Інформацію занесли до ЄРДР та кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 115 КК України «Умисне вбивство». 

Підозрюваного затримали.

Нагадаємо, в ніч на п'ятницю, 3 листопада, був убитий депутат Сєверодонецької міськради, радник мера міста Сергій Самарський. Неподалік від його тіла було виявлено ще один труп.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: