Політолог пояснив, як Ляшко відбирає голоси у Тимошенко

Політолог пояснив, як Ляшко відбирає голоси у Тимошенко
Чим ближче до виборів, тим зрозумілішою стає логіка поведінки політичних сил та їх лідерів

«Голоси громадян на виборах більше шансів мають отримати ті, хто докладає зусиль до вирішення конкретних завдань», - каже експерт

Перед президентськими та парламентськими виборами частина українських політичних сил втратили зв’язок із виборцями, натомість вирішують власні питання і ведуть передвиборчу кампанію нікому не потрібними методами. Про це заявив політолог Володимир Цибулько.

За словами політолога, чим ближче до виборів, тим зрозумілішою стає логіка поведінки політичних сил та їх лідерів. «Приміром, ми можемо спостерігати зміну риторики «Народного фронту», що останнім часом втратив зв’язок із електоратом та веде підкилимні політичні ігри. Все це розуміють пересічні громадяни, тому й роблять відповідні висновки», - завершив експерт.

Неефективними, на думку Цибулька, є також методи діяльності «Батьківщини» на чолі з її лідером Юлією Тимошенко.

«Та ж Тимошенко веде передвиборчу кампанію у своєму бульдозерному форматі, заполонивши площі міст України всілякими фірмовими наметами, що аж ніяк не допомагає вирішенню проблем пересічних громадян. «Батьківщина» мала б говорити з людьми, а не городити агітаційні точки», - додав політолог.

«Серед інших винахідливістю та меткістю сьогодні вирізняється Ляшко, який через консолідовану та цілеспрямовану роботу партії відхоплює потенційні електоральні плацдарми, до того ж відхоплює, перш за все, у Тимошенко. Радикальна партія завжди робила ставку на глибоку переробку української сировини і боротьба Ляшка проти бездумного вивезення металобрухту стала певною віхою, як для металургів, так і для самих радикалів. Та ж сама історія з лісом-кругляком», - наголосив Володимир Цибулько.

На думку політолога, для здобуття прихильності громадян, важлива не тільки агітаційна робота, а й вирішення актуальних проблем українців.

«Сьогодні в Україні потрібно менше гламуру і більше дії. Голоси громадян на виборах більше шансів мають отримати ті, хто з ними спілкується та докладає зусиль до вирішення конкретних завдань», - завершив експерт.

Нагадаємо, в липні цього року Ляшко оголосив війну контрабанді українського лісу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: