Полковник Без'язиков пояснив, чому у полоні ходив у російській формі

Полковник Без'язиков пояснив, чому у полоні ходив у російській формі
Іван Без'язиков

За словами Без'язикова, свою форму він втратив під час потрапляння в полон

Затриманий за підозрою у зраді полковник Збройних Сил України Іван Без'язиков відповів на звинувачення в тому, що його бачили під час полону на Донбасі у військовій формі російського зразка та зі зброєю. Заперечувати, що це мало місце, він не став, повідомляє ТСН.

За словами Без'язикова, свою форму він втратив під час потрапляння в полон. «Я ходив у військовій формі російського зразка, тому що в мене більше одягу не було. Тому що коли мене брали в полон, мій одяг розірвали на шматки взагалі», - твердить військовий.

Він також пояснив, що зброю йому дали для участі в інсценуванні, метою якого було схилити до переходу на бік окупантів іншого полоненого, майора Руслана Косинського. «Це було інсценування, щоби провести експеримент, чи піде майор Косинський на співробітництво з «ДНР». На щастя, він не пішов, виявив твердість», - наголосив підозрюваний.

Нагадаємо, 12 грудня  Івана Без'язикова затримали за підозрою у співпраці з «ДНР».

За даними СБУ, військовий розвідник, полковник ЗСУ, звільнений з полону бойовиків влітку 2016 року, Іван Без'язиков мав посвідчення, підписане ватажком «ДНР» Олександром Захарченком.

Шевченківський районний суд столиці визначається із запобіжним заходом для Без'язикова, і вже тимчасово випустив його з-під варти – зі спеціальної клітки до зали суду поряд із адвокатами. Невдовзі підозрюваному стало зле і його госпіталізували до однієї з київських лікарень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: