Польща здійснить розвідувальний політ над Росією і Україною

Польща здійснить розвідувальний політ над Росією і Україною

Спостережницький політ, відстань якого не перевищить 5500 км, відбудеться в середу і в четвер.

У рамках реалізації міжнародного Договору з відкритого неба Польща 18-19 травня здійснить спостережний політ над територією Білорусі та Росії на орендованому українському розвідувальному літаку Ан-30Б. Про це повідомив представник Міноборони Польщі Бартоломей Місєвич, передає  «Польське радіо».

Під час виконання польоту за узгодженим маршрутом російські та білоруські фахівці на борту літака контролюватимуть суворе дотримання узгоджених параметрів польоту і застосування передбаченої Договором спостережницької техніки.

У Міністерстві оборони Польщі повідомили, що план польоту буде представлений Варшавою білоруській та російській стороні. 

«Спостережницький політ, відстань якого не перевищить 5500 км, відбудеться в середу і в четвер. Його здійснять на орендованому українському літаку Ан-30Б», - повідомив Бартоломей Мієвич.

У понеділок, 16 травня, польські фахівці прибули на аеродром Кубинка недалеко від Москви. Це буде перший розвідувальний політ Польщі в цьому році.

У 2016 році також запланований аналогічний політ над Україною і ще один над Росією і Білоруссю. У квітні росіяни і білоруси здійснили спостережницький політ над Польщею, а в останній тиждень місяця це зробили і українці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: