Поляк Станчак стане віце-президентом «Укртрансгазу»?

Поляк Станчак стане віце-президентом «Укртрансгазу»?

Станчака обрано віце-президентом «Укртрансгазу» строком на один рік

Поляка Павла Юзефа Станчака обрано членом правління, віце-президентом «Укртрансгазу» на загальних зборах ТОВ «Укртрансгаз» строком на один рік. Рішення про це, а також умови контракту ухвалено на загальних зборах ТОВ «Укртрансгаз». В редакції «Главкома» є відповідне рішення акціонера за №142 від 6 листопада 2017 року. 

Загальні збори також уповноважили Андрія Коболєва, голову правління НАК «Нафтогаз України», (як власника 100% акцій «Укртрансгазу») або ж особу, яка виконує його обов’язки, підписати контракт зі Станчаком, але «після отримання дозволу на застосування праці іноземця».

Для перегляду натисніть на документ

В серпні Станчака вже обирали на посаду президента «Укртрансгазу» рішенням акціонера №126 від 21 серпня. Але СБУ не погодила кандидатуру Станчака на посаду керівника «Укртрансгазу» - стратегічного об’єкту з транспортування і зберігання газу. СБУ не надала допуск іноземцю до інформації, від якої залежить безпека держави – ця інформація класифікується як державна таємниця.

Станчак понад 25 років пропрацював в польській державній нафтогазовій компанії PGNiG в царині транспортування, розподілу та зберігання газу. Протягом останніх 5 років він працював на керівних посадах PGNiG.

Нагадаємо, що у лютому 2017 року правління та спостережна рада «Нафтогазу України» відсторонила Ігоря Прокопіва від виконання обов’язків президента «Укртрансгазу», а потім звільнила його з цієї посади. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: