Поляков стверджує, що суд визнав потерпілою і його помічницю

Поляков стверджує, що суд визнав потерпілою і його помічницю
Помічниця Максима Полякова Тетяна Любонько зі своїм адвокатом Володимиром Адоніним

Тетяна Любонько заявила про фальсифікацію справи проти неї та її керівника Максима Полякова

Суд визнав потерпілою помічницю народного депутата від «Народного фронту» Максима Полякова, яка фігурувала у сфальсифікованій, за його словами, Національним антикорупційним бюро справі. Про це сам депутат заявив на своїй сторінці в Facebook, посилаючись на сторінку Тетяни Любонько.

«Справедливість і професіоналізм. Саме під таким девізом пройшов сьогодні наш візит в Шевченківське управління поліції. Визнання потерпілою - така рідкість у наш час, тим більше у справах про злочин працівниками НАБУ», - зазначив адвокат Любонько Володимир Адонін, слова якого помічниця Полякова процитувала на своїй сторінці Fаcebook.

«Від сьогодні у мене новий процесуальний статус - потерпіла особа. В черговий раз підтверджується абсурдність звинувачень і фальсифікація справи проти мене та мого керівника Максима Полякова. Вимагаємо від правоохоронних органів довести до кінця відкрите кримінальне провадження проти працівників НАБУ, які сфальсифікували справу проти мене та мого керівника Максима Полякова!» - заявила Любонько.

Раніше Поляков оприлюднив текст ухвали слідчого судді, якою скасовано постанову про відмову у визнанні його потерпілим у провадженні щодо провокації підкупу НАБУ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: