«Помножу на нуль, змій якийсь, бл*дь!» Найяскравіші цитати Кернеса, які стали мемами – відео

«Помножу на нуль, змій якийсь, бл*дь!» Найяскравіші цитати Кернеса, які стали мемами – відео
Справжнім мемом стала фраза Кернеса «я тебе на нуль помножу»
Скріншот відео: mrdiaport.ua/Youtube

Геннадій Кернес запам'ятався як гострий на язик політик, скандальні вислови якого стали мемами

У ніч із 16 на 17 грудня помер мер Харкова Геннадій Кернес. 62-річний політик помер в берлінській клініці «Шаріте» від ускладнень, викликаних коронавірусною хворобою. 

На виборах мера Харкова, що відбулися 25 жовтня Кернес переміг у першому турі з результатом 60,34%.  9 грудня Кернес був оголошений міським головою без складання присяги, очікувалось, що він повернеться в Україну 20 грудня. Політик мав очолити Харків втретє.

«Главком» згадує всі найбільш відомі та скандальні висловлювання Кернеса.

Міша, тобі грошей ніхто не дасть

У 2006 році Кернес очолив виборчий штаб кандидата в мери Харкова від «Партії регіонів» Михайла Добкіна. Під час зйомки передвиборчого відеоролика Добкіна Кернес дав йому кілька «порад», ці вислови стали крилатими.

«Міша, все переписуємо, у тебе нудне обличчя, тобі ніхто грошей не дасть». (Увага, на відео присутня ненормативна лексика).

Революція Гідності

Не оминув своєю увагою Кернес і Революцію Гідності, у 2013 році виступивши на підтримку Віктора Януковича та проросійських сил в Україні. 

«На Майдані стоять покидьки, які заражені бацилою Майдану і заважають нам творити і будувати. Але наше терпіння не безмежне. Ми підтримуємо Віктора Януковича і поки що терпимо».

Пізніше Кернес говорив про Майдан так: «Люди, які стоять на Майдані і "майдануті" - це дві різні людини».

Помножу на нуль

У 2012 році справжнім мемом стала фраза «я тебе на нуль помножу», коли Кернес обрушився з критикою на очільника «Харківміськліфту» Анатолія Кандаурова.

«Ти, Кандауров! Встань! Дивися, сучий пес! Якщо ти - уважно слухай те, що я тобі кажу - ще раз поставишся до своїх обов'язків, ще раз я дізнаюся про те, що ти особисто як директор не проконтролював ті обіцянки й зобов'язання, які взяв на себе, я тебе помножу на нуль, тобі це ясно чи ні?».

Губернатор Кучер «міль»

Губернатора Харківської області Олексія Кучера Кернес розкритикував за методи боротьби з коронавірусом і порівнював його з міллю:

«Я вважаю, якщо подивитися на наш тандем з Ярославським, то ми рухаємося, як танк. Якщо подивитися на Кучера, то він рухається, як міль, під'їдаючи щось незрозуміле...».

Ярославський підтримав Кернеса у його заочній перепалці з губернатором, заявивши, що «коли Саша і Геша – все в повному порядку».

Змій якийсь, бл*дь

У 2019 році Кернес нецензурно прокоментував результати голосування депутатів міськради щодо перейменування станції метро «Московський проспект» на «Турбоатом».  

Під час голосування один з депутатів утримався від прийняття рішення. Кернес запідозрив одного з них, але той відповів, що він голосував і підтримав рішення про перейменування.

«Якийсь змій, бл*дь ... Ну, гаразд», – відповів Кернес.


Кернес та «трупики»

У березні 2020 року Кернес заявив, що в Італії, де не зупиняли роботу метро через епідемію коронавірусу, «одні трупики». Таку оцінку стану справ в Італії Кернес висловив під час роботи позачергової сесії Харківської міськради.

На початку карантину він відмовлявся закривати метро в Харкові, незважаючи на заклик президента Володимира Зеленського.

Інші висловлювання Кернеса

«Ти хто такий? Ти кнопка, бл*дь! Зрозумів, чи ні? Ти не вмієш розмовляти з людьми»;

«Бачите - стіна? Вашою головою туди! Себе похорони»;

«Будете заважати, видалим вас, як зуб»;

«Не порівнюйте мене ні з ким, тому що моя мама на вас образиться»;

«Бакареєва, жувальну гумку будете жувати разом зі своїми дітьми в МакДональдсі, а тут ви на сесії Харківської міськради».


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: