Чий хресний хід підтримали українці. Результати опитування

Чий хресний хід підтримали українці. Результати опитування
фото: Станіслав Груздєв

Лише 16% опитаних вважають хресний хід МП «акцією за мир в Україні»

84% користувачів інтернету не підтримують хресний хід московської церкви. Такими є результати опитування «Главкому».

Лише 16% користувачів інтернету мають протилежну думку – вони висловились за підтримку хресного ходу московської церкви і назвали його «акцією за мир в Україні».

Понад половина - 53% опитаних - вважають цей хресний хід антиукраїнським маршем ФСБ, ще 31% висловились за підтримку ходу, але того, який влаштував Київський патріархат 28 липня.

Всього в опитуванні взяли участь понад 12 тисяч користувачів інтернету.

Нагадаємо, у Києві  відбувся хресний хід московської церкви, який 27 липня завершився у столиці, та зібрав близько 10 тисяч вірян.

За повідомленням поліції, у колоні хресного ходу, яка пройшла в середу після молебню на Володимирській гірці до Києво-Печерської лаври, були 9 тис. осіб.

Також поліція вилучила кілька ножів в учасників хресного ходу.

Як повідомлялось, у соціальній мережі Facebook з‘явилися фотографії служителів московської церкви, які беруть участь у хресному ході: з-під ряси у них видно камуфляжну форму.

Також подивіться фоторепортажі з хресного ходу московської церкви - «Обличчя «русского мира». Фоторепортаж з хресного ходу, якого так боялися» та української ходи - «Як патріархати Києвом ходили. День другий»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: