Порошенко і Байден по телефону обговорили підготовку до саміту та транш МВФ

Порошенко і Байден по телефону обговорили підготовку до саміту та транш МВФ

Прес-служба Білого дому повідомила, що лідери також обговорювали Мінські угоди і прогрес у реформах

Віце-президент США Джозеф Байден і президент Петро Порошенко в телефонній розмові обговорили важливість повної імплементації Мінських угод. Про це повідомила прес-служба Білого дому.

Також Порошенко поінформував Байдена про попередню підготовку до саміту Україна-ЄС в Брюсселі 24 листопада. Лідери висловили сподівання, що саміт стане позитивним сигналом для підтримки України.

Байден і Порошенко також обговорили розвиток реформ, підкресливши необхідність поглибити досягнутий прогрес, включаючи кроки необхідні для отримання Україною наступного траншу від МВФ, йдеться в повідомленні.

Прес-служба Петра Порошенка повідомила, що в телефонній розмові президент України і Байден також відзначили важливість координації зусиль щодо забезпечення виконання Росією зобов'язань згідно з мінськими домовленостями та збереження політики міжнародних санкції проти Росії до повного відновлення суверенітету і територіальної цілісності України. Особливу увагу співрозмовники також приділили продовженню підтримки реформ в Україні, які почали приносити відчутні результати.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: