Порошенко їде в Брюсель говорити про асоціацію і безвізовий режим

Порошенко їде в Брюсель говорити про асоціацію і безвізовий режим

У порядку денному двосторонні зустрічі Президента України з лідерами окремих держав-членів ЄС напередодні Саміту Євросоюзу 20-21 жовтня у Брюсселі

Президент України Петро Порошенко 20 жовтня здійснить візит до Брюсселя, де проведе низку зустрічей з керівництвом Європейського Союзу.

Зокрема, заплановані зустрічі Глави Української держави з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском, Президентом Європейської Комісії Жан-Клодом Юнкером, Президента Європейського Парламенту Мартіном Шульцем. Про це повідомили у прес-службі Глави держави.

За інформацією прес-служби, лідери України та інституцій ЄС обговорять розвиток ситуації на Донбасі та в Криму, стан виконання Мінських домовленостей та перспективи санкційного режиму щодо Росії у відповідь на її агресію проти України. Учасники зустрічі також обговорять прогрес у впровадженні реформ та шляхи посилення підтримки з боку ЄС, а також скоординують подальші кроки щодо ратифікації Угоди про асоціацію та запровадження безвізового режиму для громадян України.

Також у порядку денному двосторонні зустрічі Президента України з лідерами окремих держав-членів ЄС напередодні Саміту Євросоюзу 20-21 жовтня у Брюсселі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: