Порошенко нагородив Аду Роговцеву державною премією імені Довженка

Порошенко нагородив Аду Роговцеву державною премією імені Довженка
Ада Роговцева

Президент зізнався, що громадянська позиція Ади Роговцевої викликає у нього велику повагу

Президент України Петро Порошенко відвідав творчий вечір «З тими, кого люблю. Творчість задля Батьківщини» з нагоди 80-річчя Ади Роговцевої, який проходить 1 грудня в Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка.

Вітальне слово глави держави оприлюднено на сторінці Порошенка у Facebook.

«Надзвичайно радий цій чудовій нагоді засвідчити свою повагу Акторці від Бога, великій українці, прекрасній жінці – Аді Роговцевій. Доробок Ади Миколаївни в театрі та кіно – гордість і слава нашої культури, її золотий фонд», - заявив Порошенко.

Він наголосив, що велику повагу викликає й громадянська позиція Ади Роговцевої.

«Ловив кожне слово, коли 2014 року чув її виступи у регіонах. Але ж куди голосніше промовляють її справи. Ада Роговцева підтримує наших героїв – захисників Вітчизни, гріє їх теплом свого гарячого та щирого серця».

Глава держави також вручив Аді Роговцевій державну премію імені Довженка за 2017 рік.

«Формально – «за видатний внесок у розвиток українського кіномистецтва». А неформально – просто за те, що Україна її любить»,  - заявив Порошенко.

Як повідомлялось, Порошенко указом №392/2017 від 29 листопада 2017 року затвердив нову емблему та прапор Генпрокуратури. Сьогодні документ опублікували в офіційному виданні «Урядовий кур'єр», указ набув чинності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: