Порошенко назвав візит Путіна до окупованого Криму провокацією

Порошенко назвав візит Путіна до окупованого Криму провокацією
Петро Порошенко

Глава держави заявив про необхідність введення санкцій проти організаторів виборів в окупованому Криму

Президент Петро Порошенко назвав провокацією сьогоднішній візит президента Росії Володимира Путіна в аннексированный Крим. Про це він заявив на спільному брифінгу з президентом Австрії Александером Ван дер Белленом.

«Ми маємо надзвичайно небезпечну провокацію, коли сьогодні президент Росії Путін, прямо напередодні виборів, навмисно їде на окуповану територію, відвідує Сімферополь, Севастополь і саме тому надзвичайно важлива єдина позиція всього світу про невизнання виборів президента РФ на території окупованого Криму», - заявив Порошенко.

Також глава держави заявив про необхідність введення санкцій проти організаторів виборів окупованому Криму.

«Ми будемо приділяти велику увагу, щоб ці вибори не були визнані світом на території Криму, щоб там не були спостерігачі, щоб у тому числі, ті, хто бере безпосередню участь в організації цих «виборів» були притягнуті до відповідальності і в тому числі і до застосування санкцій проти зазначених осіб», - додав глава держави.

Вибори президента РФ пройдуть в Росії 18 березня 2018 року. ЦВК зареєструвала 8 кандидатів, серед яких Володимир Путін, Володимир Жириновський, Ксенія Собчак і Григорій Явлінський.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: