Порошенко обговорив зі Столтенбергом поглиблення співпраці з НАТО

Порошенко обговорив зі Столтенбергом поглиблення співпраці з НАТО

Глава держави запевнив, що український оборонний сектор наближається до стандартів НАТО

Президент Петро Порошенко у рамках робочого візиту до Брюсселя провів зустріч з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Сторони обговорили поглиблення співпраці між Україною і Альянсом. Порошенко запевнив, що Україна зацікавлена в посиленні взаємодії з НАТО і проводить відповідні реформи у секторі оборони і безпеки.

«Було підтверджено зацікавленість української сторони у подальшому поглибленні співпраці з НАТО шляхом ефективного виконання відповідних Річних національних програм та використання Комплексного пакету допомоги НАТО для України», - йдеться в повідомленні.

Порошенко подякував Генеральному секретарю Столтенбергу за чітку позицію стосовно збереження відкритих дверей Альянсу для країн, які відповідають необхідним вимогам.

Генеральний секретар НАТО наголосив, що Північноатлантичний Альянс залишається разом із Україною і наше партнерство є надійним та міцним.

На своїй сторінці у Twitter за підсумками зустрічі з Порошенком Столтенберг написав, що співпраця України і НАТО є «сильною».

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко у ході виступу на пленарній сесії п’ятого саміту «Східного партнерства» у Брюсселі (Бельгія) заявив, що Україна розраховує на «чотири союзи» з Європейським союзом. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: