Порошенко під ялинку задекларував мільярд дивідендів від «сліпого трасту»

Порошенко під ялинку задекларував мільярд дивідендів від «сліпого трасту»
Президент Петро Порошенко під час новорічного зверення

Зміни до електронної декларації глава держави вніс 26 січня, а потім ще 1 січня 2019 року

Президент України Петро Порошенко у перший день нового року задекларував 548,6 млн грн дивідендів, отриманих від Rothschild Trust (Schweiz). Про це повідомляє «Главком» з посиланням на зміни у майновому стані глави держави.

Варто нагадати, що всього лише кілька днів тому, 26 грудня Порошенко уже декларував дивіденди від Rothschild Trust. Тоді у декларації глави держави з’явилась сума 556,7 млн грн. Прес-служба Адміністрації президента повідомила, що це перший за останній три роки прибуток від підприємств, кінцевим бенефіціаром яких є керманич країни.

Таким чином, судячи з хронології та точних сум, вказаних у деклараціях, можна зробити висновок, що на межі 2018 та 2019 року президенту надійшло 1,1 млрд грн від Rothschild Trust.

Крім цього, 1 січня президент задекларував 26,2 млн грн дивідендів від Закритого недиверсифікованого корпоративного інвестиційного фонду «Прайм Ессетс Кепітал».

Загалом, за 2018 рік глава держави отримав 152,51 млн грн дивідендів від «Прайм Ессетс Кепітал», власником якого є Петро Порошенко.

Як відомо, Порошенко у січні 2016 року передав Roshen у довірчу власність Rothschild після того, як компанія нібито не змогла знайти покупця.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: