Порошенко підписав подання на призначення нових членів ЦВК

Порошенко підписав подання на призначення нових членів ЦВК
Строк повноважень нинішніх членів Центрвиборчкому давно закінчився

Президент нарешті розпочав оновлення Центральної виборчої комісії

Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з головою Верховної Ради України Андрієм Парубієм підписав подання на призначення нових членів Центральної виборчої комісії. Про це повідомляє офіційний сайт українського президента.

«Зараз ми запускаємо процес оновлення складу ЦВК», - повідомив Порошенко. За його словами, це питання обговорюється вже дуже давно і цей процес вже затягнувся.

«Я впевнений в тому, що ми спільно несемо відповідальність за якісне проведення і президентських, і парламентських виборів. І тому висловлюю надію, що після проведення необхідних процедур і спецперевірок парламент буде здатний якнайшвидше винести це питання на голосування і допомогти сформувати новий склад Центральної виборчої комісії», - зазначив Порошенко.

Крім того, український президент підписав лист про звільнення з посади членів Центральної виборчої комісії у зв’язку із закінченням строку їх повноважень.

Нагадаємо, Порошенко 17 січня під час зустрічі з представниками неурядових організацій пообіцяв найближчим часом внести до парламенту кандидатури нових членів Центральної виборчої комісії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: