Порошенко пообіцяв десантникам зброю нового зразка

Порошенко пообіцяв десантникам зброю нового зразка
Петро Порошенко на Житомирщині відвідав центр підготовки Десантно-штурмових військ Збройних Сил України

Президент зазначив, що в 2019 році Десантно-штурмові війська отримають як вітчизняні, так й іноземні зразки техніки

Десантно-штурмові війська Збройних сил України у найкоротші терміни отримають нові зразки зброї, заявляє президент України Петро Порошенко.

«Темпи переозброєння на нові зразки зброї не повною мірою відповідають потребам. Хочу запевнити вас, що держава зробить все, щоб вирішити ці проблеми у найкоротші терміни», - заявив Порошенко під час зустрічі зі складом підрозділу Десантно-штурмових військ ЗСУ після завершення навчань у Житомирській області в середу.

За його словами, вже проведені короткі наради з представниками Міністерства оборони, керівництвом Генерального штабу, «поставлені завдання щодо внесення відповідних пропозицій, будуть надані відповідні вказівки українському уряду, звернення до парламенту».

«Я заявляю: українська армія завжди матиме повну підтримку верховного головнокомандувача», - додав Порошенко.

Він зазначив, що в 2019 році Десантно-штурмові війська отримають як вітчизняні, так й іноземні зразки техніки.

«У наступному році будуть продовжені роботи з укомплектування підрозділів Десантно-штурмових військ бронетранспортерами ... і найкращими зразками іноземних, вантажних і спеціальних автомобілів, командно-штабними машинами «Світязь», протитанковими ракетними комплексами ... зокрема Javelin», - сказав Порошенко.

При цьому він повідомив, що за останні роки Десантно-штурмові війська отримали близько 150 нових зразків озброєння і військової техніки.

«У рамках матеріально-технічної допомоги від наших іноземних партнерів надійшло близько 40 одиниць броньованих і санітарних автомобілів типу Hummer», - зазначив глава держави.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: