Порошенко відсвяткує дворіччя президентства на концерті Джамали?

Порошенко відсвяткує дворіччя президентства на концерті Джамали?

Державна служба охорони вже «зачищає» площу, прилеглу до концертної зали

Президент Петро Порошенко сьогодні ввечері відвідає сольний концерт співачки Джамали, який відбудеться в столичному палаці «Україна». Як відомо, це буде вже другий концерт Джамали в Палаці після перемоги на Євробаченні-2016.
Як повідомляв «Главком», вчора відбувся перший виступ переможниці Евробачення-2016 на головному концертному майданчику країни.
Джерела «Главкому» свідчать, що сьогодні Державна служба охорони за дві години до початку заходу припинила пускати автомобілі на площу перед Палацом. Нині представники Патрульної служби та Державної служби охорони продовжують проводити зачищення площі перед концертним залом. Свої дії вони пояснюють саме тим, що очікується прибуття на концерт президента України Петра Порошенка.

Нагадаємо, конкурс Євробачення-2016 відбувся у Стокгольмі. Джамала, яка представляла Україну на конкурсі з піснею «1944» про депортацію кримських татар із півострова Крим у 1944 році, перемогла на пісенному конкурсіДруге місце посіла представниця Австралії Дамі Ім, третє – представник Росії Сергій Лазарев. Після перемоги на Євробаченні президент Петро Порошенко 16 травня надав співачці почесне звання Народної артистки України.
Як відомо, 25 травня 2014 року відбулися вибори Президента України, на яких переміг Порошенко. Він набрав 54,7% голосів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: