Порошенко з дружиною побували на концерті Джамали

Порошенко з дружиною побували на концерті Джамали

Президент України Петро Порошенко разом з дружиною Мариною відвідав концерт переможниці Євробачення 2016 Джамали.

«У Швеції виступ Джамали нагадав кожному українцю про відчуття гордості за Україну. Це яскравий приклад того, як можна перемогти влучним словом і силою голосу!» - написав президент на своїй сторінці в Фейсбук.
«Сьогодні ми разом з Мариною запросили на сольний концерт переможниці Євробачення-2016 мужніх захисників України та дітей з особливими потребами. Вірю: кожна наша перемога єднає український народ!» - підкреслив Петро Порошенко.
Нагадаємо, нещодавно повідомлялося, що учасники нормандських переговорів на найвищому рівні, які відбулися в телефонному форматі в понеділок вночі, оприлюднили суттєво відмінні дані про досягнуті домовленості.
На сайті Петра Порошенка стверджується, що "Нормандська четвірка" одностайно «підтримала розгортання поліцейської місії ОБСЄ на Донбасі».
Натомість, повідомлення на сайті президента РФ спростовує цю інформацію. Там йдеться не про створення нової місії, а про "підвищення ефективності (діючої) Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ шляхом надання їй додаткових повноважень, а також зміцнення Спільного центру з контролю і координації".

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: