Посадовця Херсонської міськради затримали на хабарі

Посадовця Херсонської міськради затримали на хабарі

Службовець вимагав 10 тисяч гривень хабара за безперешкодну реєстрацію юридичної особи

Працівники Управління захисту економіки в Херсонській області Нацполіції задокументували факт вимагання неправомірної вигоди посадовцем відділу Державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Херсонської міської ради.

Правоохоронці встановили, що службовець вимагає 10 тисяч гривень хабара за безперешкодну реєстрацію юридичної особи та не втручання в реєстраційні дії.

1 вересня оперативники обласного управління захисту економіки спільно з слідчими обласної поліції затримали хабарника на робочому місці під час отримання 10 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Слідчим управлінням поліції в Херсонській області Нацполіції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у Волинській області оперуповноваженого в особливо важливих справах Служби зовнішньої розвідки України затримали правоохоронці під час отримання неправомірної вигоди в сумі $1,5 тисячі.

За вказану суму офіцер пообіцяв «відкупити» призовника від призову до армії.

«Главком» також повідомляв, що 31 серпня детективи Національного антикорупційного бюро України затримали на хабарі суддю Ленінського районного суду міста Полтава.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: