Посол Норвегії відвідав прифронтову Луганщину

Посол Норвегії відвідав прифронтову Луганщину
Посол Норвегії в Україні Уле Тер'є Хорпестад 12 лютого відвідав Луганську область

Члени делегації ознайомилися з роботою контрольного пункту в'їзду-виїзду Станиця Луганська

Надзвичайний і повноважний посол Норвегії в Україні Уле Тер'є Хорпестад і представники Норвезької ради у справах біженців з робочим візитом відвідали Луганську область в районі проведення Операції об'єднаних сил. Про це в середу, 13 лютого, інформує прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

Зазначається, що іноземна делегація здійснила поїздку на єдиний чинний на Луганщині контрольний пункт в'їзду-виїзду Станиця Луганська.

Про ситуацію в межах гуманітарного дорожнього коридору через лінію розмежування розповів перший заступник начальника Лисичанського прикордонного загону зі складу об'єднаних сил Сергій Соколовський.

2279577_01

Він зазначив, що завдяки міжнародній співпраці проведена реконструкція контрольного пункту, що дозволило збільшити кількість робочих місць із перевірки паспортних документів і значно прискорити пропускні операції, завдяки чому зменшилися накопичення людей перед КПВВ. Крім поліпшення умов перетину лінії розмежування громадянами, це дозволило підвищити їхню безпеку і зменшити час проходження контрольних процедур.

Загалом, представники делегації ознайомилися з порядком перетину лінії розмежування, рівнем пасажиропотоку і особливостями роботи цього КПВВ.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: