Постійне представництво президента у Криму створить кілька своїх корпунктів на межі з окупованим півостровом

Постійне представництво президента у Криму створить кілька своїх корпунктів на межі з окупованим півостровом

Постійний представник президента в Криму Борис Бабін

Незабаром буде утворена посада керівника апарату постійного представництва президента в Криму

Постійний представник президента в Криму Борис Бабін вбачає необхідність у створення мережі цілодобових пунктів постпреда в Криму поблизу прикордонного переходу, куди б кримчани могли звертатися з нагальними питаннями. Про це він розповів в інтерв’ю «Главкому».

«Ми вважаємо необхідним створити мережу таких пунктів. На лінії розмежування Криму і Херсонської області діють КПП, один із них на Чонгарі і два на Перекопському перешийку. Між цими пунктами величезна відстань, приблизно 100 км. Тому наших корпунктів має бути мінімум два. Там мають працювати саме наші люди, а не якісь козачки з посвідченнями. Працюватимуть держслужбовці, виконуватимуть мої розпорядження, що ґрунтуватимуться на законодавстві і дорученнях президента», - зазначив Бабін.

За його словами, зараз також відбуваються зміни штатного розкладу, які вже затвердив президент, і буде утворена посада керівника апарату постійного представництва президента в Криму.

«Ця посада необхідна нам для проведення конкурсів, за якими ми маємо додатково набрати людей у штат. Окрім того, наразі в нас у штаті немає жодної людини, яка володіє кримськотатарською мовою. Як можна працювати Представництву три роки, щоби у ньому не було жодного носія кримськотатарської мови, однієї з офіційних мов, відповідно до Конституції АРК?» - висловив свою думку в розмові з «Главкомом» постпред президента в Криму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: