Постраждалого в Ніцці українського студента виписали з госпіталю

Постраждалого в Ніцці українського студента виписали з госпіталю

Під час теракту в Ніцці у Влада Костюка було пошкоджено стопу, лікарі також діагностували розтяжку сухожилля, в госпіталі йому надали допомогу

Український студент Влад Костюк з Вінниччини, поранений в Ніцці, отримав необхідну допомогу і вже залишив госпіталь. Наприкінці місяця він приїде на канікули до батьків в село Рахни-Лісові Шаргородського району Вінницької області. Про це Укрінформу по телефону повідомив батько хлопця, Олександр Костюк.

«Під час теракту в Ніцці у Влада було пошкоджено стопу, лікарі також діагностували розтяжку сухожилля. Його доставили в госпіталь, де надали допомогу. Вранці він вийшов з госпіталю, наразі перебуває в гуртожитку. Син купив квитка на літак, в кінці місяця буде дома. В нього ще кілька тижнів - канікули, а потім він поїде продовжувати навчання в Лондон, до Королівського університету», - сказав Олександр Петрович.

Цікаво, що сам Влад мав намір бути в Ніцці чотири тижні, поки не розпочнуться навчання в Лондоні. Трагедія змінила його наміри, і він летить на Батьківщину.

«Можу сказати лише одне: мені пощастило, я живий, на відміну від інших людей, які йшли поруч», - написав Влад на сторінці в Facebook. 

Нагадаємо, 14 липня у Ніцці після салюту з нагоди національного свята вантажівка в'їхала у натовп людей, що поверталися додому. Водій вантажівки також відкрив вогонь по людях.

Внаслідок атаки, яку французька влада назвала терактом, загинули 84 людини. Ще 60 отримали поранення, стан 18 людей критичний.

Серед загиблих є українець, на даний момент відомо вже про двох поранених громадян України.

За свідченням очевидців, вантажівка на високій швидкості 2 км їхала через натовп перш ніж зупинилася.

Французька поліція поки не знайшла спільників терориста.

Також відомо, що після теракту до лікарень потрапили 54 дитини. ЗМІ повідомляють про щонайменше 10 загиблих дітей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: